Σελίδες

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Εγκρίθηκε, ο νέος Κ.Ε.Ο.Λ. ΟΛΠ Α.Ε. !!


Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Είναι συνταγματική ή όχι η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στο Δημόσιο Τομέα;


Στο ερώτημα αυτό καλούνται να απαντήσουν οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας ύστερα από σχετική προσφυγή της ΑΔΕΔΥ στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας.

Με την προσφυγή της που συζητήθηκε την Δευτέρα στο Α.Τμήμα του ΣτΕ η ΑΔΕΔΥ ζητά την ακύρωση των υπουργικών αποφάσεων, που εκδόθηκαν κατ΄ επιταγή του νόμου 4336/2015 και αυξάνουν τα όρια συνταξιοδότησης.

Η συνδικαλιστική οργάνωση, μεταξύ των άλλων, υποστηρίζει ότι παραβιάζεται σωρεία άρθρων του Συντάγματος και επικαλείται ότι δεν υπάρχει μελέτη με την οποία να προκύπτει ο αριθμός των απασχολουμένων οι οποίοι θίγονται από την επίμαχη ρύθμιση, αλλά ούτε προκύπτει από πουθενά και η βιωσιμότητα των ασφαλιστικών Ταμείων.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του η οποία αναμένεται να έχει δημοσιευθεί εντός του έτους.

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Έρχεται "RESTART", για τον ΟΛΠ !!


Βάζοντας ΤΕΛΕΙΑ στο "παλιό", ο ΟΛΠ ξαναρχίζει τις επόμενες μέρες νέο κύκλο δραστηριότητας.
Με νέες Επενδύσεις, νέο ΚΕΟΛ (οργανόγραμμα, αξιολογήσεις, τοποθετήσεις κλπ), τις Μετατάξεις των εργαζομένων, την εφαρμογή της Νομοθεσίας για τις περικοπές των Μνημονίων, Μισθολογικών κλιμακίων κλπ.

Υ.Γ. Η ΤΕΛΕΙΑ, είναι μια γνωστή αρχή της γραμματικής, όπου την εφαρμόζουμε εάν θέλουμε να ξεκινήσουμε μια νέα ...... "αρχή".